Kom gezellig langs!

Reserveer snel!

Telefonisch reserveren

Reserveren is bij ons mogelijk voor lunch en diner. Voor het maken van een reservering kunt u ons bellen op (038) 386 91 27. Kijk hier of op onze googlepagina voor de actuele openingstijden.

Wilt u bij ons komen eten? Laat het ons even weten!

Reserveren wordt op prijs gesteld.

Cadeaubon of dinerbon

Wilt u iemand verrassen met een lekkere lunch of diner bij ons restaurant, dan kunt u bij ons terecht met of voor een cadeau-/dinerbon! Een leuk cadeau!

U kunt bij ons een cadeaubon aanschaffen of betalen met een cadeau-/dinerbon. Naast onze eigen cadeaubon, kunt u bij ons terecht met de Dinerbon van Diner Cadeau. Het gaat om enkel de zwarte dinerbon. Andere cadeau-/dinerbonnen kunnen helaas niet bij ons worden gebruikt.


Binnen genieten

In het restaurant

Bij slecht weer of als u liever uit de zon zit, kunt u heerlijk bij ons binnen genieten van onze gerechten. Binnen hebben wij het gezellig en modern ingericht. Daar hebben wij ruimte voor 52 personen. Wij hebben tafels voor 2 personen variërend tot 12 personen.

Ook bij slecht weer!

In de zon

Op het terras

Genieten aan het water met een drankje of een heerlijk diner. Daarnaast is het altijd lekker om te genieten van een sorbet op een warme lente- of zomeravond! Op het terras hebben wij ook plek voor zo’n 52 gasten. Tafels voor 2 tot 12 personen in de zon of onder de parasol in de schaduw. Voor een ieder een fijne plek!

In de zon op het terras!

Wilt u bij ons komen eten? Laat het ons even weten!

Wij stellen op het prijs als u van tevoren een reservering plaatst. Wij kunnen dan rekening met u houden en u laten genieten van de heerlijke gerechten, dranken en natuurlijk de zon! Daarnaast hebben wij voor de grote(re) groepen een gelimiteerd aantal tafels beschikbaar. Wanneer u op tijd reserveert kunnen wij met uw wensen rekening houden.
Wilt u meer weten of wilt u reserveren? Bel dan met ons op (038) 386 91 27.